Helenaafhyltarp keramik

Om mig

Hej och välkommen till min webshop!

Jag heter Helena och bor och verkar i utkanten av Svedala i södra Skåne . Jag formger och tillverkar för hand vardagsföremål i stengodslera  med förhoppningen att få förgylla just vardagen! Framförallt är det vid drejskivan bruksföremålen växer fram men även genom att bygga ihop kavlade delar. I en av längorna på vår lilla gård Hyltarp 7 finns min verkstad och även gårdsbutiken där min keramik finns till försäljning.

Jag tillverkar bland annat olika sorters muggar, koppar, fat, kakfat och ljusfat men också ljusstakar och krukor, kor och drakar. Här i webbshoppen finns för tillfället bara utvalda delar av sortimentet tillgängligt för beställning men tanken är att sortimentet i webshopen ska växa över tid. För att ha möjlighet att ta del av all min produktion, samt klämma och känna på mitt hantverk, är du hjärtligt välkommen att besöka min gårdsbutik som är belägen på  Hyltarpsvägen 262 i Svedala, cirka 15 min från Malmö.

Mina öppettider är tisdagar kl 14 - 18, fredagar kl 14 - 17 och första respektive sista lördagen i månaden kl 11-14. Vänligen kontrollera min hemsida eller fb-sida för uppdaterade tider innan besök utifall att jag har blivit tvungen att göra någon ändring. Såklart är du välkommen även andra tider, efter överenskommelse!    

Bakom namnen på mina muggar döljer sig kvinnor i min släkt. Här i webshopen hittar du Elna, Ida och Sissa! Kvinnor som levde för mer än hundra år sedan som jag så gärna hade velat få träffa och lära känna  dem och deras vardag. De är ju alla en förutsättning för att jag finns till idag...  Du kommer att kunna läsa mer om dem snart här i shopen eller på min hemsida!


Mer information om mig och min butik hittar ni på min hemsida under knappen "Hemsida" uppe till höger.  

Med vänlig hälsning
Helena Andersson
Helena af Hyltarp Keramik


Organisationsummer: 720623-4200
Innehar F-skattsdel.